590_a87b1f1aae81d764fea34116af5b6d5d

Αν θέλει ο πρωθυπουργός να σηκώσει κεφάλι εναντίον εκείνων που έπνιξαν την Ανοιξη της Αθήνας και που, σήμερα, προσπαθούν να του επιβάλουν νέες Αμυγδαλέζες, δεν έχει παρά:

 • – Να αρθρώσει από τις Βρυξέλλες και την Αθήνα ανθρωπιστικό λόγο εναντίον νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Ελλάδα και, βέβαια, εναντίον της μετατροπής της Ελλάδας σε τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ε.Ε.
 • – Να δώσει εντολή στις κρατικές υπηρεσίες να δαπανήσουν, αγνοώντας επιδεικτικά τους μνημονιακούς περιορισμούς, για τη διατροφή και την περίθαλψη των προσφύγων, αναλαμβάνοντας μέρος του βάρους που σήμερα σηκώνουν σχεδόν εξ ολοκλήρου οι οργανώσεις εθελοντών.
 • – Να προστατεύσει τις καλές καγαθές οργανώσεις εθελοντών που έχουν στήσει μόνιμο μηχανισμό ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου από καλοθελητές που, για λόγους εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής, εμφανίζονται ως διάττοντες αστέρες και, αντί να βοηθούν, επιδεινώνουν την κατάσταση.
 • – Να αφήσει εκτεθειμένους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που, όπως πέρσι στον αγώνα μας εναντίον της τρόικας, ταυτίζονται πλήρως με τις απάνθρωπες πολιτικές που εκπορεύονται από τις Βρυξέλλες.
 • – Να καλέσει τους Ευρωπαίους πολίτες σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και εναντίον των νέων τειχών.
 • – Να είναι σίγουρος ότι, αν αδράξει αυτή την ευκαιρία, η κυβέρνηση σύντομα θα έχει την πλειοψηφία των Ευρωπαίων στο πλευρό της

 Πηγή

Advertisements

4 thoughts on “Ευτυχώς γελάμε

 1. Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι εκείνοι, «που έπνιξαν την Άνοιξη της Αθήνας» θα αγνοήσουν τις προτάσεις τού οικονομολόγου και επικεφαλής τού DiEM 25, και σε αντίθεση με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών πάλι δεν θα επιδείξουν συνέπεια λόγων και έργων.
  Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι «εκείνοι» θα προβάλλουν, ως συνήθως, το φύλλο συκής ενός πολιτικού πραγματισμού προκειμένου να κρύψουν την ανεπάρκεια, τις εξαρτήσεις τους, και κυρίως ότι μέτρον τους αποτελεί ο εαυτούλης τους.
  Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι «εκείνοι» πάλι θα βρουν καταφύγιο στη δικαιολογία για έναν φοβισμένο λαό, αντί οι ίδιοι ως πραγματικοί ηγέτες να καθοδηγήσουν τον λαό.
  Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι «εκείνοι» αντί να στηρίξουν τους ικανούς από τους συνεργάτες τους, καθ’ έξιν αυτούς πριονίζουν μεθοδικά, και προτιμούν να περιβάλλονται από μετριότητες, προκειμένου, νομίζουν, να αναδεικνύεται το μέγεθός τους.
  Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι «εκείνοι» προβάλλουν στα λόγια μεν μεθοδικά το πολιτικό τους μέγεθος υποτάσσονται όμως στην πράξη σε άλλους μέτριους πολιτικάντηδες.
  Ευτυχώς γελάμε, εμείς, γιατί γνωρίζουμε ότι «εκείνοι» θα υπεκφύγουν εκ νέου των ευθυνών τους, θολώνοντας τα νερά εκφράζοντας κάποιες ευπώλητες διανοουμενίστικες παρλαπίπες, μπιστολιές στον αέρα δηλαδή, αντί να αγωνιστούν πραγματικά και μεθοδικά, ομοιάζοντας όλο και περισσότερο με εκείνους που για έρωτα μιλούν και έρωτα δεν κάνουν.

  Μου αρέσει!

 2. Φίλε μου! Εδώ και κάτι παραπάνω από έναν χρόνο θεωρώ ότι πολιτικά στηρίζει ουσιαστικά αλλά και αποτελεσματικότερα από τους λοιπούς τις απόψεις μου.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s